my blog

my blog

McVirtus by K10

Deze blog is gelinkt aan mijn website www.mcvirtus.com.
Fijn om te laten zien waar ik mee bezig ben en benieuwd naar jullie reacties.
Wil je ook een uitnodiging om deel te nemen aan deze blog? Stuur dan een mail naar info@mcvirtus.com en dan voeg ik jou toe.

As in het wit

creatiefPosted by kristien Wed, June 04, 2014 14:36:48
Vorige maand was best wel hectisch omdat we heel onverwacht afscheid moesten nemen van iemand die ook mij heel dierbaar was. De familie koos voor een crematie en twee familieleden hadden graag een juweel waarin het as verwerkt zou worden.
Mijn verbazing was groot toen ik de inhoud van dat glazen potje zag dat de familie meekreeg met de urne. Ik had iets donkergrijs verwacht, maar het as is bijna wit.
Hun vraag bracht me nog een keer in Parijs en Antwerpen om het materiaal te gaan halen en samen met de familie hebben we 2 zilveren ringen gemaakt en ook een aantal hangertjes voor de kleinkinderen om samen met de foto te bewaren.
Zo'n juweel is niks voor mij, maar de nieuwe eigenaars waren er heel blij mee.
Een delicate maar wel mooie ervaring.
  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Fabienne Wed, June 04, 2014 19:24:13

N heel mooi, persoonlijk idee dat vorm krijgt Voor altijd bij je kunnen dragen... Jammer dat ik dat niet eerder wist... Maar hoop dat ik jullie juweel eens van kortbij mag, kan zien want hier is dit niet erg duidelijk...

Posted by els verheyden Wed, June 04, 2014 19:10:04

Ondanks het grote verdriet heb ik genoten om dit samen te maken... voor altijd samen, papa en ik.